Over ons

De wereldwijde modeindustrie produceert jaarlijks 100 miljard kledingstukken in het jaar. Hierdoor wordt er ongeveer 92 miljoen ton aan afval geproduceerd wordt. Dit willen wij met ons bedrijf Combek tegen gaan!

Wie zijn wij? Team Combek
Wij zijn Dionne en Tessa en zijn drie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment zijn wij bezig met het opzetten van onze eigen onderneming Combek. 

Combek focust zich op de verduurzaming van kleding. Daarom kopen wij kleding op die anders op de kledinghoop terecht komt. De kleding is tweedehands of is door winkels niet meer gewild. Naast het verkopen van tweedehands kleding willen wij jongeren ook bewuster maken hoe zij zuiniger om kunnen gaan met kleding.

Het team heeft allemaal een passie voor vintage kleding en daarom zijn wij Combek begonnen. Combek verkoopt vintage kleding voor mannen. Wij verkopen allerlei unieke items, met merken zoals Adidas, Nike, Puma, Carharrt, Tommy Hilfiger en nog veel meer.

Wat doen wij? 
Jaarlijks wordt er 92 miljoen ton aan kledingstukken weg gegooid door bedrijven en consumenten. Om de verspilling tegen te gaan, willen wij deze kleding opnieuw aanbieden op de markt. De kleding willen wij een tweede leven geven, maar ook willen we de maatschappij steunen.