Blog

Combek x Ondernemersmarkt

Evenementen

Combek x Ondernemersmarkt

Shop je leukste, vintage kleding op 13 juni bij De Hallen Amsterdam. Vind je unieke schatten en merk items bij ons voor een goede prijs. Door bij Combek te kopen geef je kleding een tweede leven. Wil je meer lezen over het evenement? 

Meer lezen →


Het verhaal achter Champion

Champion Het verhaal achter

Het verhaal achter Champion

Niet iedereen zal weten dat het merk Champion vroeger eigenlijk een sport-merk was. In 1919 werd het merk Champion opgericht door de Feinbloom Brothers. Vroeger was de  doelgroep van het merk Champion vooral (top)sporters en op dit moment wordt Champion ook gedragen als vrije tijd kleding.. Wil je meer lezen? 

Meer lezen →


De trends van 2019

Dit is mijn eerste artikel die ik ga schrijven voor Combek en ik trap gelijk af met de trends van 2019. Iedereen is namelijk wel bezig met hoe hij eruit ziet en of hij wel mee gaat met de tijd. Een enorme hype van het jaar 2018 was de wel bekende ‘fanny pack’. De fanny pack werd vooral gebruikt door de festival gangers, aangezien de fanny pack een praktisch klein tasje is waar je je essentiële producten in kan stoppen. Super handig dus voor een festival! Doordat de fanny pack een enorme trend in 2018 was zijn ze hier verder...

Meer lezen →